[حلشده] پیچ تخلیه آب رادیاتور تیبا کجاست و بهترین روش تخلیه رادیاتور چیه؟
سلام دوستان و اساتید محترم وقت بخیر
بهترین راه برای تخلیه کامل اب رادیات چیه، و بعد اینکه در فصل گرما نسبت ضد یخ با اب چقدر باید باشه برای ماشین تیبا
و اینکه پیچ تخلیه آب رادیاتور تیبا کجاست دقیقا؟!
- وقتی که موتور ماشین کامل سرده درپوش رادیاتور رو باز کنید و شیر تخلیه هم باز کنید که آب خارج شه
- شیلنگ های متصل به رادیاتور هم باز کنید که آب باقی مانده تخلیه شه
- سیستمو با آب تمیز شستشو بدین تا رسوبات و ضدیخ قدیمی کامل خارج شه
- پس از تخلیه کامل آب و ضدیخ رو اضافه کنید
- در فصل گرما هم نسبت ضدیخ به آب معمولا ۳۰ درصد ضدیخ و ۷۰درصد آب توصیه میشه ولی ۴۰ درصد ضدیخ و ۶۰ درصد آب هم میتونین بریزین
@charon_99 ممنونم از کمکتون ولی بنظرم اینکه درباره شیر تخلیه ماشین زیر رادیاتور هست و یه پیچ فلزی یا پلاستیکی داره
بنظرم همچین چیزی وجود نداره، شک دارم
@mohamad_rooh25
رادیاتورها مختلف اند گه گاهی پیچ تخلیه دارن و گاهی نه
اما دست به پیچ تخلیه نزنی بهتره چون نشتی میکنه و عملا کار رو سخت میکنه بهتره که برای تخلیه شیلنگ بخاری رو در بیارید
سلام.
حالا که آب رادیاتور را کامل خالی کردیم همین که مجدد از روی در رادیاتور مخزن را پر کنیم کفایت می کند یا هواگیری لازم دارد؟
فیلم خوب بود ولی ای کاش تا آخر پر کردن و ه امیری هم می بود.
اگر فیلم کامل را دارید لینک را برای من بفرستید.ممنون.
- سلام.
- روزبخیر.
- حقیقت آقای مهندس من دیروز یک فیلم دیدم ودر فیلم گفته بود که بعد از تخلیه آب رادیاتور از زیر تخلیه خروجی و بستن شلنگ سرجای خودش پس از اتمام آب و شستشوی لازم،درهنگام ریختن آب رادیاتور جدید شلنگ خروجی بخاری را باز کرده وآب رادیاتور را از روی درب رادیاتور بریزید وپس از گرفتن سر خروجی لوله فلزی بهنگام خروج آب از شلنگ برگشت بخاری هواگیری انجام شده و با بستن شلنگ سرجای خودش وپرکردن رادیاتور ومنابع انبساط عملا کار درست وصحیح انجام شده است.
- می خواستم ببینم نظر شما در مورد این ایده چیست؟
- آیا با نظر فنی وکارشناسی شما یکی است.؟
سلام و درود داوود جان، وقتتون بخیر. امیدوارم حالتون عالی باشه🌹
ببینید، روشی که توی فیلم گفتن از نظر فنی کاملاً بیمنطق نیست و در بعضی خودروها میشه با همین روش هواگیری کرد. وقتی شلنگ مسیر بخاری رو باز میکنید و مایع رو از رادیاتور میریزید، هوا از اون مسیر خارج میشه و وقتی مایع بدون حباب و به صورت پیوسته بیرون اومد، یعنی هوای اون قسمت تا حد زیادی تخلیه شده و بعد میشه شلنگ رو بست و سیستم رو کامل پر کرد.
ولی یه نکته مهم هست؛ من این روش رو به عنوان یک نسخه ثابت برای همه ماشینها تأیید نمیکنم. سیستم خنککننده هر خودرو طراحی خودش رو داره. بعضی ماشینها پیچ هواگیری دارن، بعضیها از طریق منبع انبساط هواگیری میشن و بعضیها هم روش خاص خودشون رو دارن.
از طرف دیگه، اینکه از شلنگ بخاری آب بیرون بیاد، لزوماً به این معنی نیست که کل سیستم صددرصد هواگیری شده. ممکنه هنوز یه مقدار هوا در قسمتهای دیگه سیستم باقی مونده باشه.
بنابراین اگر مدل ماشین مشخص باشه، بهتره طبق روش مخصوص همون خودرو انجام بشه. بعد از پر کردن هم حتماً ماشین باید به دمای کاری برسه، گردش آب و باز شدن ترموستات و عملکرد فن بررسی بشه و بعد از سرد شدن کامل موتور، سطح مایع دوباره کنترل بشه.
در کل، اصل کاری که توی فیلم گفتن قابل قبول هست، ولی اینکه بگیم برای همه خودروها همین روش بهترین و صحیحترین روشه، نه؛ این رو قبول ندارم. مدل و موتور خودرو خیلی مهمه.
سلام جناب مهندس.
روز شما بخیر.
ممنونم از حسن توجه حضرتعالی.
ماشین بنده تیبا صندوق دار مدل ۹۸ می باشد.
درود خدا برشما باد.
- 3 انجمن ها
- 115 موضوعات
- 440 نوشتهها
- 0 آنلاین
- 101 کاربران